U gebruikt een verouderde browser. Ondervindt u problemen bij het openen van deze pagina, vragen wij uw browser te updaten of een andere browser te gebruiken.

Programma

 

rls5NEA0qgjnBL22.jpg

Manu Keirse vertelt over goed leven en werken met kwetsbaarheid en beperking.
30 maart 2021

Emino nodigt Manu Keirse uit voor een dynamisch Q&A gesprek met Lynn Formesyn, auteur van Zinvol ziek, over kwetsbaarheid en beperking op de werkvloer. Wie leeft met kwetsbaarheid en beperking, heeft meer dan wie ook behoefte aan verbondenheid, aan een liefdevolle blik. Als we dát voor elkaar kunnen betekenen, kan leven met kwetsbaarheid en beperking ook goed leven worden.

Herbekijk dit webinar 

 

bUu6PX45QHmh44bB.jpg

"Floreren op de werkvloer met autisme? Dat kan!" Dr. Jarymke Maljaars vertelt er meer over.
20 april 2021

Dr. Jarymke Maljaars, postdoc onderzoeker KULeuven, doet o.a. samen met emino onderzoek naar autisme en werk. Tijdens een dynamisch Q&A gesprek met Magali De Reu, legt ze kort en krachtig uit wat autisme precies inhoudt en deelt ze enkele interessante cijfers en belangrijke inzichten over werken met autisme.

Herbekijk dit webinar 

 

"Re-integratie: Werken is genezen?" Lode Godderis vertelt over het belang van een goede re-integratie op de werkvloer
25 mei 2021

Lode Godderis is directeur onderzoek bij IDEWE. Hij leidt, onder andere, verschillende studies naar de relatie tussen beroep, gezondheid en re-integratie en zal hier dieper op ingaan tijdens het webinar op 25 mei. 

Lynn Formesyn (auteur van Zinvol Ziek) en Ward Rommel (Kom op Tegen Kanker) zullen deelnemen aan het interview.

Herbekijk dit webinar

 

5E71uYBx4lp7G6tp.png

"Inclusie op het werk? Het kan - als je het een kans geeft!" Gina Peeters gaat er dieper op in.
22 juni 2021

Na haar publieke leven als presentatrice en host bij één/VRT stapte Gina Peeters (aka Geena Lisa) de coach en trainingswereld in. Maar dat doet ze natuurlijk niet alleen. Want we verwelkomen ook Ashley Vandervondelen (Happy Horeca) en Nico Baertsoen (Cool Electro Cycles) en Florens Demeyer (Remondis De Vocht BV).

Tijdens ons webinar over de kracht van inclusie op de werkvloer, zullen zij hun eigen ervaringen - en hoe deze hebben geleid tot een heleboel expertises delen tijdens een dynamisch interview.

Herbekijk dit webinar