U gebruikt een verouderde browser. Ondervindt u problemen bij het openen van deze pagina, vragen wij uw browser te updaten of een andere browser te gebruiken.

webinars

Ondernemingen staan vandaag voor grote uitdagingen. De roep om werknemers is groot. Gemiddeld reageert er 1,8 kandidaten op een vacature. Dat betekent dat je met die kandidaat aan de slag moet. Ook wie medewerkers in dienst heeft, is bezorgd. Het verloop van medewerkers is groot. Hoe ondersteun je werknemers die drempels ervaren? En wat met individueel maatwerk? Wie komt daar voor in aanmerking en hoe pak ik dat aan? 

Emino kan jou daar bij helpen. Ontdek in onze webinars hoe. 

Inschrijven voor deze reeks is niet meer mogelijk. We werken momenteel aan de planning voor 2024. Is er een onderwerp waar jij graag meer over wil weten? Stuur jou idee naar communicatie@emino.be en wij bekijken de mogelijkheden. 

 

 

#ongewoontalentwerkt

Daar zijn wij van overtuigd en samen met ons ons al veel werkgevers waar we goed mee samenwerken. 

Christel Witgeers, algemeen directeur van emino, vertelt over de drive van emino en wat we kunnen bieden. Zo laat jij binnenkort ongewoon talent schitteren op jouw werkvloer. 

Je mag je verwachten aan een algemene voorstelling van emino, wat drijft ons, wie zijn we en wat hebben we te bieden.

 

Individueel maatwerk voor werkgevers 

Sinds 1 juli is individueel maatwerk in voege. Reguliere bedrijven die een persoon met een erkende arbeidsbeperking aanwerven en tewerkstellen, kunnen hiervoor een loonpremie en mogelijk ook begeleidingspremie krijgen.

Bedrijven kunnen voor begeleiding een beroep doen op de expertise van emino, dat erkend is als externe dienstverlener.

Sarah De Wolf, die bij emino instaat voor de coördinatie van Individueel maatwerk, schetst het kader van Individueel maatwerk en hoe emino werkgevers hierbij kan helpen. 

 

Individueel maatwerk voor toeleiders

Wil je als bemiddelaar van werkzoekenden graag meer zicht krijgen op wat emino kan betekenen voor werkgevers in functie van individueel maatwerk?
Of ben je leerkracht, stagebegeleider of leerondersteuner en wil je jouw studenten of stagebedrijven informeren over individueel maatwerk? 

Dan mag je deze infosessie niet missen!

Sarah De Wolf, die bij emino instaat voor de coördinatie van individueel maatwerk, schetst het kader van individueel maatwerk en hoe emino hierbij kan helpen.


Keer terug naar emino.be